Alltid gode opplevelser!

Om oss

Vårt formål

Nitti 10 ønsker å organisere ulike aktiviteter i den hensikt å formidle verdens beste nyheter -evangeliet. En av fremgangsmåtene Nitti 10 tenker å arbeide på er gjennom kampanjer i bygder og byer. Nitti 10 ønsker å være menighetenes og organisasjonenes forlengende arm for å nå befolkningen med evangeliet om Jesus Kristus. Kampanjene vil bli tilpasset mulighetene og behovene på hvert enkelt sted. Møter/konserter/ungdomsarrangementer/by eller bygdefester, kan være eksempler på relevante arrangementer. Det kan legges opp til ulike aktiviteter i forkant, som gateevangelisering, skolebesøk, besøk på aldershjem, fengselsbesøk osv. Slike aktiviteter vil naturlig nok variere stort fra sted til sted. Å forberede slike kampanjer i bønn vil selvsagt ha avgjørende betydning.

Vi ønsker at lokale menigheter og organisasjoner skal være delaktige under kampanjene. Lokalene som benyttes bør oppfattes som mest mulig nøytrale for kirkefremmede. Noen ganger kan dette være et kulturhus, en skole, en hall, eller liknende. Andre steder kan et menighetslokale være mest hensiktmessing. Formelt sett tar Nitti 10 gjerne ansvar både som arrangør og økonomisk ansvarlig.

Nitti 10 har ikke til hensikt å starte menighet eller varig virksomhet på de stedene vi satser. Derimot håper vi å være til velsignelse for de eksisterende menighetene og organisasjonene, ved å være et frisk pust, som inspirerer til videre utadrettet satsing. Vi håper derfor at flere av de samarbeidende menigheter, enkeltmenigheter eller grupper, blir inspirert til å fortsette og videreutvikle ulike arrangementer i de bygdene/byene, hvor kampanjene har foregått.

Under kampanjene er det viktig for oss å synliggjøre de lokale kreftene. Dette gjelder både når det gjelder sang og musikk, appeller, vitnesbyrd og praktisk arbeid. Nitti 10 ønsker å komme med et velfungerende team som kan bidra. Nitti 10 også et eget band som kan løfte fram lokale sangere og musikere ved behov. I januar 2018 kjøpte vi et godt lydanlegg som kan brukes når flere hundre mennesker er tilstede.

Praktiske opplysninger

Nitti 10 er registrert som en forening og har Reko Regnskap & Økonomi A/S i Vennesla, som offentlig godkjent regnskapsfører. Det er partnere, støttemedlemmer og forbedere fra ulike kirkesamfunn, som er tilknyttet Nitti 10 sin virksomhet.

10 % av alle gaver/kollekter/overskudd av salg, går til innfødte evangelister rundt omkring i verden. Dette skjer gjennom et samarbeid med Troens Bevis verdensevangelisering i Sarons Dal.

Nitti 10 sitt styre består av: Jørgen Reinertsen (leder), Marit Reinertsen (styremedlem) og Oddbjørg Sørli (styremedlem).

Rådgivere/Inspiratorer: Tore Kransberg (leder, «Oppdrag Norge»), Berit Iversen Drivdal (leder «Damer i byen», Kristiansand), Gunnar Jeppestøl (tidl. leder for pinsebevegelsen i Norge), Helge Svanaasen, (pastor, Kilden Ål), Geir Stomnås (pastor, Filadelfia Vennesla) og Rune Edvardsen (daglig leder, Troens Bevis verdensevangelisering)

Jørgen Reinertsen er daglig leder – les mer her

Kalender

2021

FLERE BØNNEPARTNERE SØKES

Vi får inn et økende antall bønneemner fra mennesker som er syke eller opplever livet som tøft og vanskelig. En del sender også bønnebegjær for familie og venner.

Om du kan tenke deg å motta en gratis SMS ca en gang i uken, og stå med i bønn, så er vi veldig takknemlige for det!

Vennligst oppgi ditt navn og telefonnummeret til post@nitti10.no, eller til vårt telefonnummer: 901 73 193
Luk. 1,37, Fil. 4,6, Matt. 7, 7-11

APRIL 2021

SENDETIDER TOR5DAG 15.APRIL – ONSDAG 21. APRIL 2021
Sven Roar var både ordblind og tallblind, og droppet ut av skolen da den ble for utfordrende. Som en ganske innesluttet person, fant han trøst i rusmidler. Da han gikk på amfetamin, ble det ofte aktivitet om nettene, og det førte til mye kriminalitet. Selv sier Sven Roar at han ble forvandlet til et monster som ødela sin mor.

Sven Roar forteller i dette programmet om livet på lukket avdeling bak murene, hvor 23 timer pr. døgn måtte tilbringes alene. Siden familien på morssiden var kristne, kjente han likevel en trygghet på cella.

På permisjon fra et opphold på Evangeliesenteret tok Sven Roar en kraftig overdose, og det sto om livet. Samtidig våkner Herren en av de ansatte med en tiltale om å be inderlig for han. En mann blir sendt til Sven Roar og får liv i han. Den ufrelste mannen sier: «Jeg skjønner ikke hva jeg gjør her, det er som Gud har styrt meg hit».

Når den gamle ruskompisen, Kjetil Sterri Mørch, begynte å be for Sven Roar, ble det tøft å være rusmisbruker. Han kjente at Gud dro på hjertet hans, men staheten var stor. Til slutt ble Sven Roar med på et møte og her bestemte han seg for å dra til Brubakken Evangeliesenter.  Selv om han alltid hadde vært typen som hadde gitt opp, så vant han ved Guds hjelp kampen mot de kraftige abstinensene.

I dette programmet kan du nyte sanger av Sinach, Olle-Petter Olsen og Tor Rødseth, Anne Katrine & Per Arne Ravnå


SENDETIDER TOR5DAG 22.APRIL – ONSDAG 28. APRIL 2021
I tiende klasse fikk Tabita ME, og denne sykdommen skulle få store følger de neste fem årene. Til slutt ble hun så syk at hun måtte ligge i et mørkt rom med «sov i ro» og øyemaske. Og periodevis måtte Hilde mate henne, siden hun ikke orket å løfte armen opp til munnen. Likevel opplevde hun at Gud var til stede på en mektig måte.

Også Hilde har fått erfare ME, og når sykdommen rammet datteren, prøvde omstendighetene å gjøre det vanskelig å se for seg at hun skulle bli frisk. Vantroen prøvde å kvele troen.

Tabita følte seg som fanget i egen kropp, men timevis med daglig lovsang ble til stor velsignelse for familien. Gjennom bønn og lovsang opplevde de flere ganger at sykdommen slapp taket, men etter noen timer ble hun dårlig igjen. Den 21. mai 2018 ble imidlertid en merkedag …

Når Tabita fremfører sangen «Goodness of God» live i programmet, tror vi det vil bli mange våte øyne rundt omkring i Norge. I tillegg står Inge Røysland og Vertical Worship for det musikalske.

ENDELIG HELAFTEN i Filadelfia Vennesla igjen! På grunn av de gjeldende anbefalingene er det Venneslas egne innbyggere vi denne gang kan ønske velkommen. Andre inviteres til å følge direkte overføring fra Filadelfia sin YouTube kanal.

Denne gang får vi besøk av SHALAM KONTAKTSENTER fra Kristiansand.
Kaffepraten tar konferansier JØRGEN REINERTSEN med HILDE OG THOR SOLBERG. I dag leder de kafeen på Shalam. De skal også synge og har med seg et knippe med dyktige musikere.

ANDRES LANGEID har en tøff fortid som rusmisbruker og kriminell. Hør hans sterke vitnesbyrd på Helaften!

GEIR STOMNÅS er pastor i Filadelfia Vennesla. Hans forkynnelse er alltid godt fundamentert i Bibelen, og fremføres med begeistring og lidenskap! Geir holder kveldens appell!

På grunn av de gjeldende restriksjonene, kan vi dessverre ikke tilby servering. Vi oppfordrer gjestene til å komme tidlig, slik at kø unngås ved registreringen.

Dørene åpnes kl. 17.30. Alle bruker desinfeksjonsmiddel ved ankomst.
NB! Påmelding til Oddbjørg Sørli på Facebook eller telefon: 480 35 442
Gjestene får tilvist plasser. Det skal være minst et sete mellom personer som ikke tilhører samme husstand. Maks tillatt antall påmeldte er 100 personer.

GRATIS ADGANG!

SENDETIDER TOR5DAG 29.APRIL – ONSDAG 5. MAI 2021
Hanna er oppvokst i et hjem et stykke utenfor Stockholm sammen med flere fosterbarn og mange andre som trengte et sted å bo.  Hun hadde et hull i kjærlighetstanken og følte seg ensom og mislykket, selv om hun var snill pike på skolen. Hun utviklet spiseforstyrrelser og hadde hele tiden nye kjærester. Senere i livet fikk hun en depresjon, og kommer i dette programmet med gode råd til mennesker som sliter med det samme.

Hanna og Bjørn traff hverandre i Ungdom I Oppdrag, og de deler flere historier fra misjonsmarken

Bjørn og en kamerat komme ut i en dramatisk bilulykke, samtidig ble to kvinner på to ulike steder manet til å be, og begge liv ble spart.

Mot slutten av programmet kommer Hanna og Bjørn med en hilsen til lytterne.
Bryan & Katie Torwalt, Arvid Pettersen og Jerusalem står for de musikalske innslagene.

I en tid hvor mye frykt og forvirring råder, er det viktig kunne invitere til sosiale kvelder, der mennesker som vanligvis ikke oppsøker kirker og bedehus, kan føle seg velkomne! Under Helaftenkveldene kan alle være seg selv og få oppleve ekte hjertevarme i trivelige omgivelser.

Vi lever i en meget gylden tid for evangeliet! Vi ønsker å motivere og istandsette kristne til å være på de arenaene hvor ikke-troende mennesker er. Denne helgen vil dette bli belyst under vekkelsesmøtene på formiddagene.
 
EVANGELIESENTERET M/ OLLE-PETTER OLSEN OG STIAN LUDVIGSEN
·      Møt levende mirakler som synger og vitner om frihet fra rusmidler og destruktive liv
 
HEIDI og GEIR KORNELIUSSEN, ledere på Storstua
·      Er sammen med Nitti 10 vertskap for konferansen
·      To unike mennesker som bruker sin fortid til å hjelpe andres framtid

SOLFRID GAMRE
·      Nydelig og salvet lovsang
 
IVER HØLMO, tekstforfatter
·      Tidligere horebukk, fyllik og pillenarkoman
·      Aktuell med diktsamlingen: «Skulle ønske du kunne se meg nå»
·      Vil fremføre sterke dikt som garantert vil røre hjertene

HEIDI OG TORE KRANSBERG, Preach & Praise
·      Tore er en energisk og engasjerende forkynner
·      Heidi har en sterk lovsangstjeneste. Aktuell med nye skive.
 
GUNNAR SALMLID & TOMAS KOKSVIK, Open Air Campaigners
·      Unge evangelister som ukentlig er på Oslo S og formidler evangeliet

JØRGEN REINERTSEN, evangelist og leder for Nitti 10
·      Helbredet fra sterk angst, store smerter og pillemisbruk
·      Har en brennende lidenskap for å se at mennesker blir født på nytt og starte vandringen i Guds ferdiglagte gjerninger
·      Ønsker å istandsette menigheter til utadrettet tjeneste

GUNNAR ROKSETH, evangelist i Nitti 10
·      Ble mirakuløst helbredet fra ondartet kreft
·      Sluttet som salgssjef, er nå evangelist på heltid
·      Mangeårig gatevangelist og forkynner

NINA ROKSETH
·      Nydelig og slavet lovsang
 
GEIR KORNELISUSSEN & SOLFRID GAMRE m/band

STERKE VITNESBYRD DELES PÅ ALLE SAMLINGENE!


PROGRAM
FREDAG 30. APRIL:
Innsjekk fra kl. 15.00
Kl. 17.30 – 18.30: Middag i spisesalen
Kl. 18.30: Dørene åpnes til festsalen
Kl. 19.00: HELAFTEN: Sang, musikk, vitnesbyrd, appell med forbønn, lotteri, kaffe & kaker
 
LØRDAG 1.MAI:
Kl. 08.00 – 10.30: Frokost
Kl. 11.00 – 12.45: VEKKELSESMØTE
Kl. 13.00 – 14.00: Lunch
Kl. 14.00 – 17.30: Om ønskelig kan man evangelisere og inviterer til Helaften i sentrum og i butikksentrene.        For andre: Sosialt samvær, shopping, gåturer, osv.                                               
Kl. 17.30: Dørene åpnes til festsalen
Kl. 18.00: HELAFTEN: Sang, musikk, vitnesbyrd, appell med forbønn, lotteri, middag, kaffe & kaker
 
SØNDAG 2. MAI:
Kl. 08.00 -10.30: Frokost
Kl. 11.00 – 12.45: VEKKELSESMØTE m/nattverd
Kl. 13.00 – 14.00: Lunchbuffe m/dessert
Avreise fra kl. 14.00
 
(Endringer i programmet kan forekomme)
 
PRISER:
Enkeltrom: Kr. 1 990.- (inkluderer overnatting i 2 netter og alle måltider)
Dobbeltrom: Kr 1 790.- pr. person (inkluderer overnatting i 2 netter og alle måltider)
Rom for 3 eller 4 personer: Kr. 1 750.- pr. person (inkluderer overnatting i 2 netter og alle måltider)

Om man ikke ønsker overnatting er servering på Helaften fredag og lørdag kveld gratis, bortsett fra middag lørdag (kr. 90.-). Øvrige måltider kan kjøpes til ordinære priser, se storstuaok.no

Påmelding: e-post resepsjon@storstuaok.no, eller telefon: 47 47 41 20 ​NB! Påmeldingen er ikke bindende Vi følger smittevernrådene.
Skulle situasjonen tilsi det, vil arrangementet bli flyttet eller avlyst.
​Vær gjerne rask med din påmelding. ble hotelletanlegget fullt under Helaftenhelgen

​Det er på Storstua det skjer 30 april – 2.mai 2021
​HJERTEVARMT VELKOMMEN
​Psst! Inviter gjerne med deg noen …

Arrangementet er et samarbeidprosjekt mellom Storstua Omsorg og Konferansesenter og Nitti 10, en organisasjon med tverrkirkelig profil.

Storstua Omsorg og Konferansesenter ligger naturskjønt til, i landlige omgivelser i Røyken kommune, sørøst for Drammen.
Adresse: Hotellveien 2, 3440 RØYKEN

MAI 2021
KALENDEREN OPPDATERES OFTE. ENDRINGER KAN FOREKOMME.

Misjon

Nitti 10 støtter innfødte evangelister rundt omkring i verden gjennom Troens Bevis Verdensevangelisering i Sarons dal. 

10 % av gaver/kollekter/overskudd av salg osv., går direkte til dette viktige arbeidet.

Radioprogrammer

Nitti 10 har en ukentlig programserie på radio som heter «Dette er mitt liv».

Programserien kan lyttes til i hele Norge og i utlandet. Varighet: ca. 55 minutter.

NB! LINKER TIL TIDLIGERE PROGRAMMER LENGRE NEDE PÅ SIDEN

Sendetider:

 

MANDAGER:

Kl. 10.00: kristenradiovest.no/webradio

Kl. 16.00: haapetsrost.no

Kl. 20.00: kristenradiovest.no/webradio
Kl. 20.00: P7 DAB

Kl. 20.00: norea.no/radio-widget

Kl. 20.00: Mediegruppen Vestfold                                                                             

Kl. 21.00: nettradionorge.com/play/ps-molde/

 

TIRSDAGER:                                                                                                               

Kl. 14.02: nettradionorge.com/play/ps-molde/

Kl.16:05: radio-ost.no 

 

 

ONSDAGER:

Kl. 7.02: nettradionorge.com/play/ps-molde/                                             

Kl. 19.05: radio-lyngdal.no/nettradio

Kl. 20.00: misjonsradioen.no/lytt

 

TORSDAGER:

Kl. 00:30: nettradionorge.com/play/ps-molde/                                         

Kl. 22.00: radiololand.no/nettradio

Kl. 22.00: radionordvest.no/nettradio

 

FREDAGER:

Kl. 09.00: kristenradiovest.no/webradio

Kl. 09.00: bygderadiovest.no:8000/radio

Kl. 12.02: nettradionorge.com/play/ps-molde/                                           

Kl. 14.00: kristenradiovest.no/webradio

Kl. 16.00: haapetsrost.no

Kl. 19.00: ptro.live/nettradio

Kl. 22.00: misjonsradioen.no/lytt

 

LØRDAGER:

Kl. 15.00: ptro.live/nettradio

Kl.18.00: radionordvest.no/nettradio

Kl. 22.00: radio-ost.no

 

SØNDAGER:

Kl. 09.30: radiololand.no/nettradio

Kl. 13.00: P7 DAB

Kl. 13.00: Mediegruppen Vestfold

Kl. 13.00: Radio MG
Kl. 16.02: nettradionorge.com/play/ps-molde/                                           

Kl. 18.00: bygderadiovest.no:8000/radio

Kl. 22.00: radio-lyngdal.no/nettradio

 

NB! NYE PROGRAM HVER TORSDAG 

Evangelist Jørgen Reinertsen møter hver uke nye gjester som deler sine unike livshistorier.

I dagens samfunn er det ofte stort fokus på vellykkethet og suksess. Vi mener det er behov for en programserie hvor vi kan samtale om livets realiteter – om nedturer, oppturer, nederlag og seire. …

Gjestene i programserien har høstet mange ulike erfaringer i løpet av livet, som kan være til hjelp for mennesker som opplever vanskelige tider. Fysisk og psykisk sykdom, misbruk, skilsmisse, ensomhet og andre tøffe tider, er eksempler på temaer som har blitt belyst i denne programserien.

Vi oppmuntrer våre lyttere til å invitere familie, naboer eller andre bekjente på en kopp kaffe og lytte til programserien «Dette er mitt liv» i felleskap. Det kan bli mange gode samtaler etter disse programmene.

Klikk her for å lese mer eller klikk her å høre tidligere episoder.

Videoer

https://www.facebook.com/189495451100435/videos/808330863096460

LIVE FRA FILADELFIA BODØ 21. MARS 2021 ( Trykk på linken)

Pastor Olav Skogøy, Gjester: Gunnar Rokseth og Jørgen Reinertsen

Jørgen Reinertsen deler sitt vitnesbyrd i aktualitetsmagasinet «Live Fra Bergen» (fra 31:30)

27 – 29. NOVEMBER 2020: EVANGELISTERALLY PÅ STORSTUA
Ca. 12 timers opptak med flott sang og forkynnelse av evangelister fra hele Norge.
Jørgen Reinertsen og Gunnar Rokseth fra Nitti 10 går på etter 3:29.30Det var veldig inspirerende å samtale med Nils Olav Larsen Veldig takknemlig for at vi har en ordfører som elsker Jesus og gjerne formidler sin tro til andre. Gunnar og Nina Rokseth bidro med salvet sang og vitnesbyrd! Min kjære kone, Marit innleder kvelden!

INVITER GJERNE NOEN VENNER Å SE PÅ OPPTAKENE FRA HELAFTEN I FELLESSKAP

KONSERT MED TOR RØDSETH
Beklager dårlig lydkvalitet …
SOMMERFEST I GÅGATA I VENNESLA SENTRUM 8. AUGUST 2020
Sterke vitnesbyrd, mye sang & musikk, kreativ evangelisering og grilling i 30 varmegrader!

HELAFTEN I FILADELFIA VENNESLA LØRDAG 22 AUGUST 2020
Kaffepraten tar konferansier Jørgen Reinertsen med Gunnar Jeppestøl og Geir Stomnås.
Appell: Energiske Tommy Andersen
Sang & musikk: KONSERT med Evangelieteamet
Johan Berglihn, Raina Aamdal, Jørgen Reinertsen & Helaftenbandet

HELAFTEN I FILADELFIA VENNESLA 22.8.20 DEL 2

HELAFTEN m/mange deltakere
Stian Hansen vitner om sitt liv. Jørgen Reinertsen holder apell. Du får høre Sølvi Irene Nilsen, Steinar Svendsen, Per Økland, Heidi Roberts og Simona Solheim som synger.
Husbandet: Jarle Fjellstad, Sondre Sløgedal, Ronald Olsen og Per Robert.Martinsen Fellessang ledes av Helaften teamet.

Opptak gjort hos Grenland Kristne senter (GKS) Video og lyd: Hans Jacob Solgaard.
GJEST: BJØRN THORE FRIBERG

HELAFTEN m/mange deltakere
I tillegg til synge fantastisk sammen med Stine Ramsdal Johansen deler May-Linda Johansen sitt gripende vitnesbyrd. Etter å ha levd med Jesus i mange år, begynte hun å drikke og valgte ettervert Jesus vekk. Men på et teltmøte med Jørn Strand skjedde det en stor forandring …
Sangvennene fra Filadelfia Vennesla, Aleksandra Osmundsen, Jonas Gylander, Svein Foss og Tormod Berglihn bidrar også med herlig sang!
Bandet består av Sondre Sløgedal, Jarle Fjellstad, Ronald Olsen og Per Robert Marthinsen. Appell: Jørgen Reinertsen

HELAFTEN m/ MANGE DELTAKERE
Solfrid Bjerke Jepsen holder en sterk appell.

Leeann Sundstøl Kyllingstad deler sin sterke livshistorie

Konferansier: Jørgen Reinertsen

Som alltid er det mye herlig sang og musikk, denne gang med; Tormod Berglihn. Ida Wang, Marit Johnsrud, Itohan Moses, Judith Gjeruldsen og Heidi Roberts.

Helaften Bandet består av: Torjus Tepstad,
Jarle Fjellstad, Ronald R. Olsen og Per Robert Martinsen.

Konferansier: Jørgen Reinertsen

Flere fra Teamet deltar med frisk sang: Bodil Markussen, Tormod Berglihn, Odd Inge Amdal, Hilde Merete Modalen, Mona Akselsen, Katharina Wigestrand Solli, Ingrid Voreland, Siv Berglihn og Siri-Merete Lundal Johannessen

Inviter noen på en kopp kaffe og kos dere med en ny HELAFTEN fra Vennesla med X FACTOR finalist Ole Gustav Johnsen!

Denne gang innledes det med fellesanger med flere fra Teamet: Marit Reinertsen, Merethe Modalen, Siri Johannesen, Tormod Berglihn, Mona Foss, Sverre Mathisen, og Bodil Markussen.

Sangere: Ole Gustav Johnsen, Aleksandra Elisabeth Lohne og Trioen Gerd Løland, Jan Aage Tesdal og Kåre Sandaker.

Helaften Bandet består av Torjus Tepstad (trommer), Jonas Gyllander (kassegitar), Jarle Fjellstad (bass), Ronald Olsen (elgitar), og Per Robert Martinsen (Afrikatromme)

Appell: Jørgen Reinertsen

HELAFTEN m/ ELIN & GEIR FAGERBAKKE
Denne gang har vi besøk av Elin Line Fagerbakke (leder for kvinner i nettverk), Geir Fagerbakke (leder for Nettverk for menn) og som holder hhv. appell og vitnesbyrd.
Det er mye herlig sang og musikk med Janne Røynås og Unni Bakken m/team, David Rafoss og Helaften Bandet. Konferansier: Jørgen Reinertsen
Hilde Merete Modalen, Marit Reinertsen, Sverre Mathisen, Katharina Wigrestad Solli, Gro Hansen, Ingrid Voreland, Kate Bakken,Vidar Bergland, og Bodil Markrussen fra teamet starter kvelden med fellessang.

HELAFTEN m/ SYNNØVE AANENSEN
Appell med Jørgen Reinertsen. Sang med Synnøve Aanensen m/band, John Olav Nøkland (trommer), Karl Arthur Meland (el. gitar), Jarle Fjellstad (bass), Ronald Olsen (el. gitar), Tormod Berghlin. Stig Aanensen deler sitt vitnesbyrd. Video: Torleif Høines

HELAFTEN m/ RUNE EDVARDSEN
Rune Edvardsen synger og holder appell. John Kåre Gullestad deltar. Linda og Evy Ann Jensen m/ HelaftenBandet. Audun Narvestad  deler sin historie.

Under fellssangen er det flere fra teamet som leder ann: Tormod Berglihn, Linda Strumsnes, Mona Axselsen, Ingrid Voreland og Bodil Markussen.
Inviter gjerne noen på en kopp kaffe og kos dere med Helaften i fellesskap!

HELAFTEN m/ INGE RØYSLAND
Appell: Inge røysland. Nella Terese Aanensen deler sin livshistorie.
Sang & musikk: Judit Gjeruldsen, Lars Holtan, Inge Røysland og HelaftenBandet ( Jahn Arild Verdal, Jarle Fjellstad, Ronald Olsen og Per Robert Martinsen
Fellesang ved flere fra Teamet: Tormod Berglihn, Siv Berglihn, Mona Axselsen, Ingrid Voreland, Gro Hannsen, Siri-Mertee Lundal Johannsen, Marit Reinertsen og Bodil Markussen Konferansier: Jørgen Reinertsen

HELAFTEN m/ MANGE DELTAKERE
Appell: Jan Åge Tesdal, Per Arne Sveum deler sin livshistorie Konferansier: Jørgen Reinertsen
Sang & musikk: Svein Foss, Tore Kaasa Magne Heistad, Raina Aamdal og Helaften Bandet David Gård, Jarle Fjellstad, Egil Mydland og Ronald Olsen.
Mot slutten trør flere fra Teamet til med fellesang: Marti Reinertsen, Ingrid Voreland, Katharina Solli, Ernst Utsogn, Mona Axselsen, Kate Auestad, Reidun Flottorp Nielsen og Bodil Markussen.

HELAFTEN m/ MANGE DELTAKERE!
Appell: Jørgen Reinertsen Sang og musikk: Svein Foss, Jan Aage Tesdal, June Og Harald Albertsen, Leif Gunnar Askekjær, Jan Erik Solvang Judit Gjeruldsen og Helaftenbandet
Vitnesbyrd: Marit Støle og David Gård og Lindar Marvin Pedersen 

HELAFTEN m/ LANDESKOGEN REHABILITERINGSSENTER
Landeskogen rehabiliteringssenter synger og vitner Appell: Egil Oseberg Konferansier: Jørgen Reinertsen
Jan Aage Tesdal, Raina Aamdal Judith Gjeruldsen, Jan Erik Solvang, Kjell kaare Isaksen, Kåre Sandaker, Katharina Wigrestad Solli og flere til … 
Filmansvarlig: Svein Foss
Kos deg med denne herlige gjengen!

HELAFTEN m/ MANGE DELTAKERE
Helaften i Vennesla med Raina og Andreas , Per Økland, Bodil Markussen og Oddvar Høgevoll.
Vår alles kjære, og nå avdøde, Kjell Kvarstein, deler sin sterke livshistorie. Jørgen Reinertsen holder kveldens appell.
Bandet består av David Gård, Jarle Fjellstad, Egil Mydland og Ronald Olsen.

HELAFTEN m/HÅKON FAGERVIK
 Håkon Fagervik (sang og appell), Tormod Berglihn (sang), Kim Stanly Larsen (vitnesbyrd), Konstanse Smedsland (sang), Solveig Gjelstad (sang) og Helaften Bandet.