Alltid gode opplevelser!

Om oss

Vårt formål

Nitti 10 ønsker å organisere ulike aktiviteter i den hensikt å formidle verdens beste nyheter -evangeliet. En av fremgangsmåtene Nitti 10 tenker å arbeide på er gjennom kampanjer i bygder og byer. Nitti 10 ønsker å være menighetenes og organisasjonenes forlengende arm for å nå befolkningen med evangeliet om Jesus Kristus. Kampanjene vil bli tilpasset mulighetene og behovene på hvert enkelt sted. Møter/konserter/ungdomsarrangementer/by eller bygdefester, kan være eksempler på relevante arrangementer. Det kan legges opp til ulike aktiviteter i forkant, som gateevangelisering, skolebesøk, besøk på aldershjem, fengselsbesøk osv. Slike aktiviteter vil naturlig nok variere stort fra sted til sted. Å forberede slike kampanjer i bønn vil selvsagt ha avgjørende betydning.

Vi ønsker at lokale menigheter og organisasjoner skal være delaktige under kampanjene. Lokalene som benyttes bør oppfattes som mest mulig nøytrale for kirkefremmede. Noen ganger kan dette være et kulturhus, en skole, en hall, eller liknende. Andre steder kan et menighetslokale være mest hensiktmessing. Formelt sett tar Nitti 10 gjerne ansvar både som arrangør og økonomisk ansvarlig.

Nitti 10 har ikke til hensikt å starte menighet eller varig virksomhet på de stedene vi satser. Derimot håper vi å være til velsignelse for de eksisterende menighetene og organisasjonene, ved å være et frisk pust, som inspirerer til videre utadrettet satsing. Vi håper derfor at flere av de samarbeidende menigheter, enkeltmenigheter eller grupper, blir inspirert til å fortsette og videreutvikle ulike arrangementer i de bygdene/byene, hvor kampanjene har foregått.

Under kampanjene er det viktig for oss å synliggjøre de lokale kreftene. Dette gjelder både når det gjelder sang og musikk, appeller, vitnesbyrd og praktisk arbeid. Nitti 10 ønsker å komme med et velfungerende team som kan bidra. Nitti 10 også et stort nettverk innenfor sang og musikk i hele Norge som kan kontaktes ved behov. I januar 2018 kjøpte vi et meget bra lydanlegg som kan brukes når flere hundre mennesker er tilstede.

Praktiske opplysninger

Nitti 10 er registrert som en forening og har Reko Regnskap & Økonomi A/S i Vennesla, som offentlig godkjent regnskapsfører. Det er partnere, støttemedlemmer og forbedere fra ulike kirkesamfunn, som er tilknyttet Nitti 10 sin virksomhet.

10 % av alle gaver/kollekter/overskudd av salg, går til innfødte evangelister rundt omkring i verden. Dette skjer gjennom et samarbeid med Troens Bevis verdensevangelisering i Sarons Dal. Vi støtter en rekke andre organisasjoner.

Rådgivere/Inspiratorer: Tore Kransberg (bokhandler og forkynner), Berit Iversen Drivdal (leder «Damer i byen», Kristiansand), Gunnar Jeppestøl (tidl. leder for pinsebevegelsen i Norge), Geir Stomnås (pastor, Filadelfia Vennesla) og Rune Edvardsen (daglig leder, Troens Bevis verdensevangelisering)

Jørgen Reinertsen er daglig leder – les mer her

Kalender

2021

NOVEMBER 2021

SENDES TORSDAG 25. NOVEMBER – ONSDAG 1. DESEMBER 2021

Tidligere strevde Lise Lotte for å overleve, men i dag LEVER hun livet.

Hun vokste opp i et trygt og godt hjem, men i ungdomstida slet hun med selvbilde og sosial angst, og fikk etter hvert store psykiske problemer. Til slutt ropte hun til Gud og gav alt i Guds hender. DA begynte ting å skje …

Lise Lotte beskriver seg i dag som en løvetann som sprenger seg vei gjennom omstendighetene.  Helt siden hun var liten har Lise hatt kreative evner og er i dag forfatter og kunstner. Nå drømmer hun om å starte en kreativ kafè.

I dette programmet leser hun noen nydelige avsnitt fra sin bok «Du er Guds vakre perle», og kommer med en personlig hilsen til lytterne.

DESEMBER 2021

SENDES TORSDAG 2.DESEMBER – ONSDAG 8. DESEMBER 2021
Vi møter Pål Pedersen på hans kontor i hjembyen, Porsgrunn.

Pål har vært i arbeidslivet siden 17- års alderen. Etter hvert ble det en del festing, og han tok noen dårlige valg.

Mange ba for Pål, og han ble overvist om at han ikke hadde sin sak i orden med Gud. Midt på natten ba han en bønn og overga sitt liv til Gud.

I tillegg til å være evangelist har han kommunikasjonskurs for par, ledertrening og salgtrening for næringslivet.

Pål har et spesielt hjerte for å bygge menigheter i Europa.

SENDES TORSDAG 9.DESEMBER – ONSDAG 15. DESEMBER 2021
Det blir tett og nært når Elisabeth deler sin livshistorie i programserien «Dette er mitt liv». Vi møter henne på Storstua Omsorg og Konferansesenter i Røyken kommune.

I ungdomstida ble det mange turer på byen, og hun kjente på et større og større tomrom i livet.

I sorgperioden som fulgte etter at mannen tok sitt liv, fikk hun flere overnaturlige hilsener fra Gud. Etter mange «hvorfor» valgte hun å stole på Gud.

Som programleder i programmet «Kanal 10 Live», setter hun stor pris på å møte mennesker som deler sine unike livshistorier. I tillegg møter du Elisabeth i programmene «Bønn i Natten» og «Israel Live».

DU inviteres herved til JULEBORD på HELAFTEN lørdag 11. desember kl.17.00 i Filadelfia Vennesla. Til denne herlige julefesten pyntes bordene med røde duker, levende lys og friske blomster. Det blir julesanger, underholdning og et stort julelotteri!

Det fantastiske teamet setter fram et nydelig koldtbord! Senere blir det selvsagt kaffe & kaker.

Evangelieteamet fra Arendal sprer masse liv og glede, og de holder konsert på julebordet!

Mari Tambini Osmundsen har fått med seg et knippe dyktige musikere: Daniel Hillestad, Cecilie Røynås, Martin Fjellstad, Martin Stomnås, Steffen Ravnevand, Hilde Stomnås og Daniel Reinhardsen. GLED deg til å lytte på disse flotte unge menneskene på Helaften!

Det blir også gripende livshistorier:
– Christine Aaneland ble et tilfeldig offer i en knivstikkingsepisode på Sørlandssenteret, og ganske snart var hun i livsfare. Siden hun kjente Jesus sitt nærvær på en spesiell måte, klarte hun å beholde roen i denne krisesituasjonen I etterkant har hun ved Guds hjelp tilgitt jenta som foretok knivstikkingen.

– Simon Didriksen begynte å høre uvirkelige lyder i hodet. Han sa til en ambulansemann: «Jeg kan ikke ta vare på meg selv», og havnet på psykiatrisk avdeling. Simon ble veldig urolig i kroppen, og gikk gjerne 20 turer daglig. Hygiene var det imidlertid så som så med. Angsten ble så sterk at han ikke våget å gå inn i sitt eget hus på flere måneder …

Pastor i Filadelfia Vennesla, Geir Stomnås, er en engasjerende forkynner, og holder kveldens appell.

Konferansier: Evangelist Jørgen Reinertsen.

Pris: kr. 250.- pr person. Barn under 12 år kr. 90.-
Inkludert i prisen: konsert, stort delikat koldtbord, gløgg, mineralvann, kaffe & kaker
Påmelding til Oddbjørg Sørli, telefon: 480 35 442.

Hjertevarmt velkommen til hyggelig samvær i et julepyntet og nyoppusset lokale!


SENDES TORSDAG 16.DESEMBER – ONSDAG 22. DESEMBER 2021
Jørgen begynte tidlig å drikke og fikk raskt problemer med alkohol. På vei til puben møter han to gateevangelister .

Sørlendingen fikk en god periode etter han inviterte Jesus inn i livet, imidlertid ble han senere fysisk og psykisk syk, og ble avhengig av store doser med medikamenter

For snart 13 år siden ble Jørgen helbredet hjemme på stuegulvet!

Nå reiser evangelisten land og strand rundt og forteller om sin vei til helse og frihet.

SENDES TORSDAG 23.DESEMBER – ONSDAG 29. DESEMBER 2021
Arne G. Skagen vokste opp i et kristent hjem, men syntes at dette med kristendom var kjedelig, og valgte det bort. Men etter hvert stilte han seg spørsmålet «Hva er meningen med livet?»

Etter en tid ble Han ble overbevist i sitt hjerte at om at: «Uten Gud er jeg fortapt», og han bestemte seg for å gi livet sitt til Jesus.

Arne opplever at Gud gir han kunnskap om hvilke plager og sykdommer mennesker han møter har, og mange blir helbredet når han ber for dem.

Arne som er evangelist, er opptatt av å formidle at alle kristne er kalt til å være menneskefiskere. Han har skrevet bøkene «Endelig mandag» og «Jeg fant, jeg fant!». I disse bøkene kommer han med praktiske tips til hvordan man kan være et vitne i hverdagen.

Avslutningsvis kommer bergenseren med en personlig hilsen til lytterne og ber for dem.

SENDES TORSDAG 30.DESEMBER 2021 – ONSDAG 5. JANUAR 2022
Som barn fikk ikke Elise være med på leken, og ble etter hvert et mobbeoffer. Dette utviklet seg til store spiseforstyrrelser.

Til slutt ba en oppriktig bønn: «Jesus, nå klarer jeg ikke mer. Du skal få hele livet mitt, men da må du sette meg i frihet». Da kjente hun at Jesus kom inn i rommet, og hele atmosfæren forandret seg.

Som 17 åring fikk hun en sterk tiltale fra Gud, og i dag brenner hun for å nå mennesker med evangeliet.

Øystein hadde gode rollemodeller hjemme, noe som var med å forme fremtida. Som ungdom grunnet han over: «Hvem er Gud for meg?», og hadde et utvekslingsår i USA. Da han kom tilbake til Norge, gav han sitt liv til Jesus.

På skolen hvor han er inspektør opplever lederskapet og de ansatte en spesiell tid. På et møte på skolen responderte 30 unge på evangeliet.

På slutten av programmet kommer Elise og Øystein med en hilsen til lytterne og ber for dem.

KALENDEREN OPPDATERES OFTE. ENDRINGER KAN FOREKOMME.

Misjon

Nitti 10 støtter innfødte evangelister rundt omkring i verden gjennom Troens Bevis Verdensevangelisering i Sarons dal. 

10 % av gaver/kollekter/overskudd av salg osv., går direkte til dette viktige arbeidet.

I tillegg støtter Nitti 10 flere andre organisasjoner, så totalt sett går ca. 20 % av gaveinntekter/ overskudd av salg til misjon.

Radioprogrammer

Nitti 10 har en ukentlig programserie på radio som heter «Dette er mitt liv».

Programserien kan lyttes til i hele Norge og i utlandet. Varighet: ca. 55 minutter.

NB! LINKER TIL TIDLIGERE PROGRAMMER LENGRE NEDE PÅ SIDEN

Sendetider:

 

MANDAGER:

Kl. 10.00: kristenradiovest.no/webradio

Kl.12.00: www.maran-ata.no/  

Kl. 16.00: haapetsrost.no

Kl.18.00: www.maran-ata.no/ 

Kl. 20.00: kristenradiovest.no/webradio
Kl. 20.00: P7 DAB

Kl. 20.00: norea.no/radio-widget

Kl. 20.00: Mediegruppen Vestfold                                                                             

Kl. 21.00: nettradionorge.com/play/ps-molde/

 

TIRSDAGER: 

Kl.12.00: www.maran-ata.no/      

Kl. 14.02: nettradionorge.com/play/ps-molde/

Kl.16:05: radio-ost.no 

Kl.18.00: www.maran-ata.no/

 

 

ONSDAGER:

Kl. 7.02: nettradionorge.com/play/ps-molde/     

Kl.12.00:www.maran-ata.no/    

Kl.18.00:www.maran-ata.no/                                  

Kl. 19.05: radio-lyngdal.no/nettradio

Kl. 20.00: misjonsradioen.no/lytt

 

 

TORSDAGER:

Kl. 00:30: nettradionorge.com/play/ps-molde/                                         

Kl. 22.00: radiololand.no/nettradio

Kl. 22.00: radionordvest.no/nettradio

 

FREDAGER:

Kl. 09.00: kristenradiovest.no/webradio

Kl. 09.00: bygderadiovest.no:8000/radio

Kl. 12.02: nettradionorge.com/play/ps-molde/                                           

Kl. 14.00: kristenradiovest.no/webradio

Kl. 16.00: haapetsrost.no

Kl. 19.00: ptro.live/nettradio

Kl. 22.00: misjonsradioen.no/lytt

 

LØRDAGER:

Kl. 15.00: ptro.live/nettradio

Kl.18.00: radionordvest.no/nettradio

Kl. 22.00: radio-ost.no

 

SØNDAGER:

Kl. 09.30: radiololand.no/nettradio

Kl. 13.00: P7 DAB

Kl. 13.00: Mediegruppen Vestfold

Kl. 13.00: Radio MG
Kl. 16.02: nettradionorge.com/play/ps-molde/                                           

Kl. 18.00: bygderadiovest.no:8000/radio

Kl. 22.00: radio-lyngdal.no/nettradio

 

NB! NYE PROGRAM HVER TORSDAG 

Evangelist Jørgen Reinertsen møter hver uke nye gjester som deler sine unike livshistorier.

I dagens samfunn er det ofte stort fokus på vellykkethet og suksess. Vi mener det er behov for en programserie hvor vi kan samtale om livets realiteter – om nedturer, oppturer, nederlag og seire. …

Gjestene i programserien har høstet mange ulike erfaringer i løpet av livet, som kan være til hjelp for mennesker som opplever vanskelige tider. Fysisk og psykisk sykdom, misbruk, skilsmisse, ensomhet og andre tøffe tider, er eksempler på temaer som har blitt belyst i denne programserien.

Vi oppmuntrer våre lyttere til å invitere familie, naboer eller andre bekjente på en kopp kaffe og lytte til programserien «Dette er mitt liv» i felleskap. Det kan bli mange gode samtaler etter disse programmene.

Klikk her for å lese mer eller klikk her å høre tidligere episoder.

Videoer

HELAFTEN i Filadelfia Vennesla 16.oktober 2021
Appell: Jørgen Reinertsen
Vitnesbyrd: Tabita Breivik og Rita Olafsen
Sang & musikk: May-linda Johansen m/band, Johan Berglihn m/band, Tabita Breivik og Jørgen Reinertsen

HELAFTEN i Filadelfia Vennesla 11. September 2021
Appeller: JØRN STRAND & SVEIN KRISTIANSEN
Vitnesbyrd: Betta & Sven Olsen
Sang & musikk: Jan Aage Tesdal m/band
Konferansier: Jørgen Reinertsen

ENDELIG HELAFTEN i Filadelfia Vennesla igjen! Opptak fra lørdag 24. april 2021
Denne gang hadde vi besøk av SHALAM KONTAKTSENTER fra Kristiansand. Kaffepraten tok konferansier JØRGEN REINERTSEN med HILDE OG THOR SOLBERG. De leder kafeen på Shalam. De synger og har med seg et knippe med dyktige musikere.

ANDRES LANGEID har en tøff fortid som rusmisbruker og kriminell. Hør hans sterke vitnesbyrd!

GEIR STOMNÅS er pastor i Filadelfia Vennesla. Hans forkynnelse er alltid godt fundamentert i Bibelen, og fremføres med begeistring og lidenskap! Geir holder kveldens appell!

https://www.facebook.com/189495451100435/videos/808330863096460

LIVE FRA FILADELFIA BODØ 21. MARS 2021 ( Trykk på linken)

Pastor Olav Skogøy, Gjester: Gunnar Rokseth og Jørgen Reinertsen

Jørgen Reinertsen deler sitt vitnesbyrd i aktualitetsmagasinet «Live Fra Bergen» (fra 31:30)

https://www.youtube.com/watch?v=-Gphc65xMNo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1fjWMCuUt6blRz42YhmXC4JyBNE7UArf0DJUL-4Tc5efELSN2hDOSxADQ
27 – 29. NOVEMBER 2020: EVANGELISTERALLY PÅ STORSTUA
Ca. 12 timers opptak med flott sang og forkynnelse av evangelister fra hele Norge.
Jørgen Reinertsen og Gunnar Rokseth fra Nitti 10 går på etter 3:29.30Det var veldig inspirerende å samtale med Nils Olav Larsen Veldig takknemlig for at vi har en ordfører som elsker Jesus og gjerne formidler sin tro til andre. Gunnar og Nina Rokseth bidro med salvet sang og vitnesbyrd! Min kjære kone, Marit innleder kvelden!

INVITER GJERNE NOEN VENNER Å SE PÅ OPPTAKENE FRA HELAFTEN I FELLESSKAP

KONSERT MED TOR RØDSETH
Beklager dårlig lydkvalitet …
SOMMERFEST I GÅGATA I VENNESLA SENTRUM 8. AUGUST 2020
Sterke vitnesbyrd, mye sang & musikk, kreativ evangelisering og grilling i 30 varmegrader!

HELAFTEN I FILADELFIA VENNESLA LØRDAG 22 AUGUST 2020
Kaffepraten tar konferansier Jørgen Reinertsen med Gunnar Jeppestøl og Geir Stomnås.
Appell: Energiske Tommy Andersen
Sang & musikk: KONSERT med Evangelieteamet
Johan Berglihn, Raina Aamdal, Jørgen Reinertsen & Helaftenbandet

HELAFTEN I FILADELFIA VENNESLA 22.8.20 DEL 2

HELAFTEN m/mange deltakere
Stian Hansen vitner om sitt liv. Jørgen Reinertsen holder apell. Du får høre Sølvi Irene Nilsen, Steinar Svendsen, Per Økland, Heidi Roberts og Simona Solheim som synger.
Husbandet: Jarle Fjellstad, Sondre Sløgedal, Ronald Olsen og Per Robert.Martinsen Fellessang ledes av Helaften teamet.

Opptak gjort hos Grenland Kristne senter (GKS) Video og lyd: Hans Jacob Solgaard.
GJEST: BJØRN THORE FRIBERG

HELAFTEN m/mange deltakere
I tillegg til synge fantastisk sammen med Stine Ramsdal Johansen deler May-Linda Johansen sitt gripende vitnesbyrd. Etter å ha levd med Jesus i mange år, begynte hun å drikke og valgte ettervert Jesus vekk. Men på et teltmøte med Jørn Strand skjedde det en stor forandring …
Sangvennene fra Filadelfia Vennesla, Aleksandra Osmundsen, Jonas Gylander, Svein Foss og Tormod Berglihn bidrar også med herlig sang!
Bandet består av Sondre Sløgedal, Jarle Fjellstad, Ronald Olsen og Per Robert Marthinsen. Appell: Jørgen Reinertsen

HELAFTEN m/ MANGE DELTAKERE
Solfrid Bjerke Jepsen holder en sterk appell.

Leeann Sundstøl Kyllingstad deler sin sterke livshistorie

Konferansier: Jørgen Reinertsen

Som alltid er det mye herlig sang og musikk, denne gang med; Tormod Berglihn. Ida Wang, Marit Johnsrud, Itohan Moses, Judith Gjeruldsen og Heidi Roberts.

Helaften Bandet består av: Torjus Tepstad,
Jarle Fjellstad, Ronald R. Olsen og Per Robert Martinsen.

Konferansier: Jørgen Reinertsen

Flere fra Teamet deltar med frisk sang: Bodil Markussen, Tormod Berglihn, Odd Inge Amdal, Hilde Merete Modalen, Mona Akselsen, Katharina Wigestrand Solli, Ingrid Voreland, Siv Berglihn og Siri-Merete Lundal Johannessen

Inviter noen på en kopp kaffe og kos dere med en ny HELAFTEN fra Vennesla med X FACTOR finalist Ole Gustav Johnsen!

Denne gang innledes det med fellesanger med flere fra Teamet: Marit Reinertsen, Merethe Modalen, Siri Johannesen, Tormod Berglihn, Mona Foss, Sverre Mathisen, og Bodil Markussen.

Sangere: Ole Gustav Johnsen, Aleksandra Elisabeth Lohne og Trioen Gerd Løland, Jan Aage Tesdal og Kåre Sandaker.

Helaften Bandet består av Torjus Tepstad (trommer), Jonas Gyllander (kassegitar), Jarle Fjellstad (bass), Ronald Olsen (elgitar), og Per Robert Martinsen (Afrikatromme)

Appell: Jørgen Reinertsen

HELAFTEN m/ ELIN & GEIR FAGERBAKKE
Denne gang har vi besøk av Elin Line Fagerbakke (leder for kvinner i nettverk), Geir Fagerbakke (leder for Nettverk for menn) og som holder hhv. appell og vitnesbyrd.
Det er mye herlig sang og musikk med Janne Røynås og Unni Bakken m/team, David Rafoss og Helaften Bandet. Konferansier: Jørgen Reinertsen
Hilde Merete Modalen, Marit Reinertsen, Sverre Mathisen, Katharina Wigrestad Solli, Gro Hansen, Ingrid Voreland, Kate Bakken,Vidar Bergland, og Bodil Markrussen fra teamet starter kvelden med fellessang.

HELAFTEN m/ SYNNØVE AANENSEN
Appell med Jørgen Reinertsen. Sang med Synnøve Aanensen m/band, John Olav Nøkland (trommer), Karl Arthur Meland (el. gitar), Jarle Fjellstad (bass), Ronald Olsen (el. gitar), Tormod Berghlin. Stig Aanensen deler sitt vitnesbyrd. Video: Torleif Høines

HELAFTEN m/ RUNE EDVARDSEN
Rune Edvardsen synger og holder appell. John Kåre Gullestad deltar. Linda og Evy Ann Jensen m/ HelaftenBandet. Audun Narvestad  deler sin historie.

Under fellssangen er det flere fra teamet som leder ann: Tormod Berglihn, Linda Strumsnes, Mona Axselsen, Ingrid Voreland og Bodil Markussen.
Inviter gjerne noen på en kopp kaffe og kos dere med Helaften i fellesskap!

HELAFTEN m/ INGE RØYSLAND
Appell: Inge røysland. Nella Terese Aanensen deler sin livshistorie.
Sang & musikk: Judit Gjeruldsen, Lars Holtan, Inge Røysland og HelaftenBandet ( Jahn Arild Verdal, Jarle Fjellstad, Ronald Olsen og Per Robert Martinsen
Fellesang ved flere fra Teamet: Tormod Berglihn, Siv Berglihn, Mona Axselsen, Ingrid Voreland, Gro Hannsen, Siri-Mertee Lundal Johannsen, Marit Reinertsen og Bodil Markussen Konferansier: Jørgen Reinertsen

HELAFTEN m/ MANGE DELTAKERE
Appell: Jan Åge Tesdal, Per Arne Sveum deler sin livshistorie Konferansier: Jørgen Reinertsen
Sang & musikk: Svein Foss, Tore Kaasa Magne Heistad, Raina Aamdal og Helaften Bandet David Gård, Jarle Fjellstad, Egil Mydland og Ronald Olsen.
Mot slutten trør flere fra Teamet til med fellesang: Marti Reinertsen, Ingrid Voreland, Katharina Solli, Ernst Utsogn, Mona Axselsen, Kate Auestad, Reidun Flottorp Nielsen og Bodil Markussen.

https://www.youtube.com/watch?v=UB9KgxS7x0k&feature=emb_share&fbclid=IwAR0VV7iu6x76q4iWoceKHn7uVdQBr_WyKEJfsG0Lk0V4v-P2FfKyra_sUgA
HELAFTEN m/ MANGE DELTAKERE!
Appell: Jørgen Reinertsen Sang og musikk: Svein Foss, Jan Aage Tesdal, June Og Harald Albertsen, Leif Gunnar Askekjær, Jan Erik Solvang Judit Gjeruldsen og Helaftenbandet
Vitnesbyrd: Marit Støle og David Gård og Lindar Marvin Pedersen 

https://www.youtube.com/watch?v=HzzprlLgXsY&feature=youtu.beHELAFTEN&fbclid=IwAR2KJUvRRykdAJVvEl4fZOAEWsYgLnvgimHqQN8PqldI64oggr73UdoeoD4
HELAFTEN m/ LANDESKOGEN REHABILITERINGSSENTER
Landeskogen rehabiliteringssenter synger og vitner Appell: Egil Oseberg Konferansier: Jørgen Reinertsen
Jan Aage Tesdal, Raina Aamdal Judith Gjeruldsen, Jan Erik Solvang, Kjell kaare Isaksen, Kåre Sandaker, Katharina Wigrestad Solli og flere til … 
Filmansvarlig: Svein Foss
Kos deg med denne herlige gjengen!

HELAFTEN m/ MANGE DELTAKERE
Helaften i Vennesla med Raina og Andreas , Per Økland, Bodil Markussen og Oddvar Høgevoll.
Vår alles kjære, og nå avdøde, Kjell Kvarstein, deler sin sterke livshistorie. Jørgen Reinertsen holder kveldens appell.
Bandet består av David Gård, Jarle Fjellstad, Egil Mydland og Ronald Olsen.

HELAFTEN m/HÅKON FAGERVIK
 Håkon Fagervik (sang og appell), Tormod Berglihn (sang), Kim Stanly Larsen (vitnesbyrd), Konstanse Smedsland (sang), Solveig Gjelstad (sang) og Helaften Bandet.