KALENDER 2023

Jørgen Reinertsen møter hver uke nye gjester som deler sin unike livshistorie i programserien «Dette Er Mitt Liv». Vi håper disse programmene kan være til hjelp, trøst og oppmuntring for lytterne.

Programoversikt: https://www.nitti10.no/home/radioprogrammer/

«Dette Er Mitt Liv» er også tilgjengelig på Spotify, Podbean og andre Podcast plattformer.

JUNI 2023

SENDES TORSDAG 1. JUNI – ONSDAG 7. JUNI
Selv om det var mye å glede seg over i barndommen, ble det utfordrende for Julie å være skilsmissebarn. Elverumsingen var opptatt av å være populær på skolen, men følte seg tom og alene på innsiden.
 
Da hun var i USA fikk hun først kjennskap til marihuana, noe hun senere falt tilbake til i Norge. Marihuana ble hennes utvei fra alt som var vondt og tungt.
 
Nå har hun fått livet i gave på nytt, og er opptatt av å formidle til andre hva Gud har gjort i hennes liv
NB! VI BYTTER STUE!! Opprinnelig hadde vi tenkt å ha VEKKELSESKVELD hjemme hos Marit og Jørgen Reinertsen fredag 2. juni klokken 18:00.
Men nå er det så mange påmeldte at vi trenger større plass. Dermed flyttes Vekkelseskvelden til koselige BLÅ KORS STOVA i Tjønnvollvegen (Følg skiltet til Tjønnvoll Industriområde). Dermed kan vi ta imot en del flere påmeldinger👍

Det ble en kveld uten et fastlagt program, men dette blir nok noe av innholdet:
– sosialt samvær med kaffe & kaker
– mye sang & musikk (ta gjerne med et instrument hvis du vil ta en sang)
– mulighet for å dele det Gud har gjort livet
– bønn for vekkelsen på Vigeland og om at vekkelsen skal sprer seg i hele Norge
– forbønn for dem som ønsker det

Av praktiske årsaker trenger vi en oversikt over hvor mange som kommer, så vær vennlig å melde deg på i forkant til Jørgen Reinertsen på Messenger eller SMS.Tlf.nr: 901 73 193

HJERTEVARMT velkommen skal du være❤️

Ps! Inviter gjerne med deg noen, gjerne også kirkefremmede 🙂
SENDES TORSDAG 8. JUNI – ONSDAG 14. JUNI
Selv om legene mente at moren til Truls ikke kunne bli gravid, fødte hun seks barn. Men da et av barna døde, begynte foreldrene å ruse seg igjen, etter mange gode år. Barnevernet kom inn i bildet, og familien ble splittet.
Da faren døde tidlig, raknet det for Truls, og det ble et langt liv i rus og kriminalitet. Senere døde også moren, og lillebroren tok selvmord.
Etter at Oslogutten ble en kristen, kjente han på et kall til å jobbe i Maritastiftelsen, og i dag er han avdelingsleder her.
«Ikke vær så hard mot deg selv! Gi Gud en sjanse i livet ditt», oppfordrer Truls lytterne, i dette programmet …
SENDES TORSDAG 15. JUNI – ONSDAG 21. JUNI
Arne husker godt den gode åndsatmosfæren det var under møteukene når evangelister kom på besøk i menigheten, og savner mer av dette i dag.

Hans første kone døde etter langvarig sykdom. Da han ble kjent med en ny kvinne, søkte han flere bekreftelser fra Gud på om han skulle innlede et nytt forhold …

I dag leder Arne organisasjonen «Godt nytt», som sender ut evangeliseringslitteratur i hele Norge.
SENDES TORSDAG 22. JUNI – ONSDAG 28. JUNI
Hanna hadde et hull i kjærlighetstanken og følte seg ensom og mislykket, selv om hun var snill pike på skolen. Hun utviklet spiseforstyrrelser og hadde hele tiden nye kjærester.

Bjørn og en kamerat komme ut i en dramatisk bilulykke, samtidig ble to kvinner på to ulike steder manet til å be, og begge liv ble spart.

Hanna og Bjørn traff hverandre i Ungdom I Oppdrag, og de deler flere historier fra misjonsmarken.

SENDES TORSDAG 29. JUNI – ONSDAG 5. JULI
Per Oves foreldre ble skilt da han var 6 år, og han kjente på usikkerhet.
Han var takknemlig da han kunne flytte på barnehjem, men utviklet stadig nye rusvaner. Til slutt ble Per Ove innhentet av lovens lange arm.

Etter hvert mistet han det nære fellesskapet til Gud, og livet ble tøft. Han ble behandlet på et distriktspsykiatrisk senter, og her fikk Per Ove verdifulle samtaler om ubearbeidede tanker og følelser …

JULI 2023

SENDES TORSDAG 6. JULI – ONSDAG 12. JULI
Siri kom til verden som en stor overraskelse for foreldrene, siden de hadde lagt bak seg småbarnsperioden.
Som 12 åring ble hun overbevist om at hun skulle reise til Colombia, og etter en tid var det nettopp denne døren Gud åpnet for familien.

Da Siri var 21 år, ble hun pastor i en menighet på Holmlia, hvor det bodde 122 nasjonaliteter. Det var en moske i første etasje og en pub på hjørnet …

Selv om Siri har møtt veggen to ganger er hun likevel litt glad for det, siden hun da fikk muligheten til å tenke igjennom og grunne på ting …
SENDES TORSDAG 13. JULI – ONSDAG 19. JULI
«Du må ta imot Jesus!», sa evangelisten til Joachim. Abstinenser, russug og angst ble umiddelbart borte, da han fulgte oppfordringen.  Flere år senere, har Joachim fortsatt et godt og forvandlet liv.

Jannicke ville være til stede for å støtte broren, når hun så forandringen. Men hun ble snart utfordret å ta til å ta et standpunkt. Da hun inviterte Jesus inn i sitt hjerte, ble hun fylt med en ubeskrivelig kjærlighet. I dåpen fikk hun en indre ro, og ble løst fra alt det som hadde plaget henne siden barndommen.

Søskenparet er nå aktive gatevangelister og går fra dør til dør for å formidle de gode nyhetene, evangeliet!
SENDES TORSDAG 20. JULI – ONSDAG 26. JULI
Hans-Erik er oppvokst i et kristent hjem, men synes det ble veldig trangt, siden det meste var synd.
Han begynte tidlig å fatte interesse for musikk, jenter, motorsykler og alkohol. Til slutt ble det vanskelig å stoppe drikkingen og hukommelsen ble dårlig.

Han havnet på sykehus og en lege mente at han kun hadde fem år igjen å leve. Hans-Erik vurderte da å ta sitt liv, men så begynte han å tenke på evigheten, og formulerte noen ord til Gud. Da ble Hans-Erik bønnhørt …
SENDES TORSDAG 27. JULI – ONSDAG 2. AUGUST
42 år fartstid i bank, førte til mange gode samtaler, og noen av dem handlet om tro.  Kona måtte til slutt gi opp en langvarig kamp mot kreften, og Karstein ble alenepappa til 3 barn. Troen på Gud var til hjelp og styrke i denne tøffe tiden.

For en del år siden kom Inger Marie inn i Karsteins liv, og nå står de sammen om å betjene som pastorpar i Sion Øygarden. Som pastor legger Karstein vekt på at forkynnelsen er Jesussentrert og basert på Guds Ord.

AUGUST 2023

SENDES TORSDAG 3. AUGUST – ONSDAG 9. AUGUST
Etter sykepleierutdannelsen kjente bergenseren på en tomhetsfølelse. Livet ble så spennende som Maria hadde sett for seg, og hun ble ganske så deprimert. Hun hadde mange fordommer om kristne, men valgte likevel å takke ja til å bli med i en kirke når søsteren spurte.

I kirken fikk hun en personlig hilsen fra Gud og hun gav sitt liv til Jesus! Siden hun ikke hadde kristne venner, så hun behovet for å ta en bibelskole, og havnet i Mosambik.
SENDES TORSDAG 10. AUGUST – ONSDAG 16. AUGUST
Da Mona skulle gjennom en stor operasjon, ble hun invitert med på et møte. Hun sa ja, siden hun tenkte at i tilfelle at alt skulle gå galt, kunne det være smart å ha med seg Jesus på sykehuset.

Det ble langt på natt før hun kom hjem til gubben som da var blitt ganske så gretten. «Har du funnet en annen nå?», spurte han.  «Ja, Jesus», svarte hun! Da ble Robert stille … På møtet hadde hun blitt bedt for, og når hun kom på sykehuset, ble hun erklært frisk.

Robert kjente ikke noe spesielt da han inviterte Jesus inn i sitt hjerte, men som gammel LO mann var han opptatt av at ting skulle gjøre ordentlig, og ble døpt dagen etter. Robert hadde også fem diagnoser og forteller om hvordan Gud grep inn og helbredet han …

KALENDEREN OPPDATERES OFTE. ENDRINGER KAN FOREKOMME.