KALENDER 2023

MARS 2023

Jørgen Reinertsen møter hver uke nye gjester som deler sin unike livshistorie i programserien «Dette Er Mitt Liv». Vi håper disse programmene kan være til hjelp, trøst og oppmuntring for lytterne.

Programoversikt: https://www.nitti10.no/home/radioprogrammer/

«Dette Er Mitt Liv» er også tilgjengelig på Spotify, Podbean og andre Podcastplattformer.

TORSDAG 23. MARS – ONSDAG 29. MARS
Sven Roar fant trøst i rusmidler etter at han droppet ut av skolen. Han ble forvandlet til et monster som ødela sin mor.

Mjøndølingen forteller om livet bak murene på lukket avdeling, hvor 23 timer pr. døgn måtte tilbringes alene.

Det stod om livet etter en kraftig overdose da Sven Roar var på permisjon fra et opphold på Evangeliesenteret. Samtidig våknet Herren en av de ansatte, med en tiltale om å be inderlig for han. En mann blir sendt til Sven Roar og fikk liv i han. Den ufrelste mannen sa: «Jeg skjønner ikke hva jeg gjør her, det er som Gud har styrt meg hit» …

APRIL 2023

TORSDAG 30. MARS – ONSDAG 5. APRIL
Som småbarnsmor fikk Monica en telefon om å ta imot et fosterbarn, noe som i utgangspunktet passet dårlig med to smårollinger i huset. Men det ble bekreftelse når en av jentene, som var uvitende om dette ba: «Kjære Gud, hvis det er noen barn som trenger deg, så må de få bo hos oss».

Som den følsomme personen Jan var, ble det mye ensomhet når han ikke kjente seg helt forstått verken i familien eller i andre sammenhenger. Alkohol var imidlertid aldri aktuelt, og han begynte i stedet å lese bibelen … Jan forteller flere eksempler på hvordan han har erfart Guds kjærlighet og omsorg i livet.
TORSDAG 6.APRIL – ONSDAG 12. APRIL
I tiende klasse fikk Tabita ME, og denne sykdommen fikk store følger de neste årene. Til slutt ble hun så syk at hun måtte ligge i et mørkt rom med «sov i ro» og øyemaske. Og periodevis måtte Hilde mate henne. Likevel opplevde hun at Gud var til stede på en mektig måte.

Også Hilde har fått erfare ME, og når sykdommen rammet datteren, prøvde omstendighetene å gjøre det vanskelig å se for seg at hun skulle bli frisk. Vantroen prøvde å kvele troen.

Tabita følte seg som fanget i egen kropp, men timevis med daglig lovsang ble til stor velsignelse for familien. Gjennom bønn og lovsang opplevde de flere ganger at sykdommen slapp taket, men etter noen timer ble hun dårlig igjen. Den 21. mai 2018 ble imidlertid en merkedag …

Når Tabita fremfører sangen «Goodness of God» live i programmet, tror vi det blir mange våte øyne rundt omkring i Norge …
TORSDAG 13.APRIL – ONSDAG 19. APRIL
Jelena kom til Norge med sin syke bror, som hadde behov for omfattende helsehjelp. Men avslag etter avslag, førte til at Jelena mistet søvnen og gikk inn i en dyp depresjon.

I seks år ble Jelena og hennes syke bror sittende i kirkeasyl, og kunne dermed ikke bevege seg ut av døra. Dette førte til at hun ble veldig sint på Gud. Til slutt ba hun likevel til Ham: «Herre, om du hører meg nå, kan du da sende en person som kan fortelle meg om Deg på russisk?» Og det var nettopp det som skjedde …

Som soldat i den muslimske hæren var Bahman klar til å dø for Allah. Han traff Jelena på et asylmottak, og etter hvert ble det søt musikk mellom dem …
 
Bahman så med egne øyne hvordan Jelena ble totalforvandlet etter å ha invitert Jesus inn i sitt liv. Men med 35 års bakgrunn som muslim, ble dette vanskelig å akseptere. Etter en langvarig prosess tok han imidlertid imot Jesus som sin Frelser.

I dag er ekteparet lykkelige småbarnsforeldre og aktive i pinsekirken Stokmarknes.

KALENDEREN OPPDATERES OFTE. ENDRINGER KAN FOREKOMME.