Litt om Evangelist Jørgen Reinertsen

Jørgen er 56 år og bor i Vennesla i Vest Agder. Han har vært gift med Marit Reinertsen siden 1985. De har tre barn på 35,33 og 30 år og to barnebarn. Jørgen har sin bakgrunn fra Den Norske Kirke og Pinsebevegelsen. Reinertsen har 3-årig handelskole og 5 års utdannelse på høyskolenivå innenfor økonomi, administrasjon og markedsføring. Jørgen har gått 2 år på MBS (Bibelskole), og i 2014 ble Reinhard Bonnkes School Of Evangelism gjennomført i Rotterdam. Han er tilknyttet det tverrkirkelige ledernettverket «Sammen for byen» i Kristiansand.

Reinertsen har et sterkt ønske om at mennesker skal få et nytt og bedre liv. Dette ble en brennende lidenskap den dagen han fikk kall til å bli evangelist som nyfrelst i 1983.

Jørgen har vært evangelist i pinsemenigheten Filadelfia Vennesla i en årrekke.  Han har startet opp og ledet: friluftsmøter, rusfri kafe, evangeliseringsgrupper, gateevangelisering, dør til dør evangelisering m.m.  Han startet også opp ungdomsarrangementet «Celebration». Dette ble arrangert i flere år og samlet opptil 1 200 ungdommer natt til 17. mai.

I en periode var han fylkesleder i Ny Generasjon, som er et tverrkirkelig landsomfattende skole og studentarbeid. Han har i flere år ledet et arbeid med matpakker til rusmisbrukere og andre vanskeligstilte i Vennesla og omegn. Dette har vært et samarbeid mellom Filadelfia Vennesla, Vennesla frivillighetssentral, psykiatrisk dagsenter, NAV og tverrkirkelige organisasjoner.

I 2013 startet Jørgen opp sang og fellesskapskvelder i Vennesla, markedsført som «Helaften». På disse kveldene er det mye god sang og musikk av ulike aktører, gripende livshistorier, en appell, og mulighet for forbønn. Det er også flere serveringer i løpet av disse kveldene. Forløperen til disse samlingene startet i hjemmet til Marit og Jørgen. På Helaften samles opp mot 300 mennesker.  Alltid dukker  nye ansikter opp og ofte kommer nye mennesker til tro.

Det er  gledelig å registrere at flere av dem som har kommet på Helaften, har blitt inspirert og startet opp liknende konsept på sitt hjemsted. Nitti 10 har nettopp  et ønske om å inspirere og motivere andre til å starte liknende konsept rundt omkring i Norge.

I tillegg til å lede Nitti 10, reiser Jørgen rundt som evangelist og synger, spiller gitar og taler.  På sine reiser har han også med  opptaksutstyr, slik at nye aktuelle gjester i radioprogramserien «Dette Er Mitt Liv» kan intervjues.