Litt om Evangelist Jørgen Reinertsen

Jørgen er 53 år og bor i Vennesla i Vest Agder. Han har vært gift med Marit Reinertsen siden 1985. De har tre barn på 32, 31 og 27 år og to barnebarn. Jørgen har sin bakgrunn fra Den Norske Kirke og Pinsebevegelsen. Han har 3-årig handelskole og 5 års utdannelse på høyskolenivå innenfor økonomi, administrasjon og markedsføring. Jørgen har gått 2 år på MBS (Bibelskole), og i 2014 ble Reinhard Bonnkes School Of Evangelism gjennomført i Rotterdam. Han er tilknyttet det tverrkirkelige ledernettverket «Sammen for byen» i Kristiansand.

Jørgen har et sterkt ønske om å se mennesker ta imot Jesus som sin frelser. Dette ble en brennende lidenskap den dagen han fikk kall til å bli evangelist som nyfrelst i 1983.

Jørgen har vært evangelist i pinsemenigheten Filadelfia Vennesla i en årrekke.  Han har startet opp og ledet: friluftsmøter, rusfri kafe, evangeliseringsgrupper, gateevangelisering, dør til dør evangelisering m.m.  Han startet også opp ungdomsarrangementet «Celebration». Dette ble arrangert i flere år og samlet opptil 1 200 ungdommer. Han har også vært fylkesleder i Ny Generasjon, som er et tverrkirkelig landsomfattende skole og studentarbeid. Han har i flere år ledet et arbeid med matpakker til rusmisbrukere og andre vanskeligstilte i Vennesla og omegn. Dette har vært et samarbeid mellom Filadelfia Vennesla, Vennesla frivillighetssentral, psykiatrisk dagsenter, NAV og tverrkirkelige organisasjoner.

I 2013 startet Jørgen opp sang og fellesskapskvelder i Vennesla, markedsført som «Helaften». På disse kveldene er det mye god sang og musikk av ulike aktører, sterke livshistorier, en appell, og mulighet for forbønn. Det er også flere serveringer. Forløperen til disse samlingene startet i hjemmet til Marit og Jørgen. På Helaften kommer det alltid nye ansikter og stadig kommer nye mennesker til tro på Jesus Kristus. Det er med stor glede at vi registrerer at flere av dem som har kommet på Helaften har blitt inspirert, for så å starte opp liknende konsept på sitt hjemsted. Nitti 10 ønsker nettopp å inspirere og motivere andre til å starte slike konsept rundt omkring i Norge.

I tillegg til å lede Nitti 10, reiser Jørgen rundt som evangelist omkring i Norge. Han har ofte med seg sin akustiske gitar. På sine reiser har han også med seg opptaksutstyr, slik at nye aktuelle gjester i radioprogramserien «Dette er mitt liv» kan intervjues.